Over Wiebering Montage

Over ons

Vanaf 1990 is Wiebering Montage, voortgekomen uit de Doe het Zelf zaak Wiefix aan de Westerweg 156, gevestigd in Heiloo als zijnde timmerbedrijf.
Het begon met een eenvoudige klus, een klant bij Wiefix kocht een deur maar wist eigenlijk niet hoe hij deze moest afhangen. Al snel werd Hans er bij geroepen. Hans, die vanaf de oprichting van Wiefix in de winkel een handje mee hielp maar al heel snel door had dat hij niet zijn hele leven in de winkel wilde doorbrengen, bood aan om de deur af te hangen en zo werd de eerste klus een feit. De mond tot mond reclame ging snel en van een dag per week klussen werden het al snel alle dagen in de week klussen. De allereerste klant van bijna 25 jaar geleden is nog steeds een zeer tevreden klant. De klussen kwamen uit de winkel en later, toen Karwei werd geopend, werden de mensen die een klus wilden laten uitvoeren naar Wiebering Montage verwezen.

De Renault Kangoo werd al snel ingeruild voor een iets groter formaat bus. Want wat klein begon is inmiddels een goed lopend bedrijf. De keuze om uit te breiden en personeel aan te nemen was niet moeilijk. Hans wilde geheel zelfstandig functioneren en tot nog toe is dat goed vol te houden. Nog steeds alle dagen gaat Hans met plezier op pad en is de keuze om Wiebering Montage op te richten een goede keuze geweest.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht (verplicht)