Werkzaamheden op kaart

Werkzaamheden

Wiebering Montage voor al uw timmerwerkzaamheden 

Wat verstaan wij daaronder? 

Eigenlijk is het te veel om op te noemen, maar Wiebering Montage is hét bedrijf van bouwkundige aard in Heiloo. Dit houdt in: alle klussen in en rond het huis die u kunt bedenken worden door Wiebering Montage uitgevoerd!
 
Zo kunt u denken aan
* Inbouwkasten. Deze worden ingemeten, het interieur van de kast wordt met u besproken, wilt u alleen maar legplanken of juist een groot hanggedeelte? Alles is mogelijk, laat u eens vrijblijvend hierover informeren.
* Denkt u er over uw keuken op te knappen maar komt u er zelf niet uit? Eén telefoontje naar Wiebering Montage en Hans bespreekt alle mogelijkheden met u. Zelfs als u overweegt een nieuwe keuken aan te schaffen kunt u Wiebering Montage bellen. Van A tot Z wordt alles met u besproken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
* Jaarlijks onderhoud van uw huis is bij ons ook in goede handen.
* Heeft u klusjes waar u zelf geen raad mee weet? Bel 06-54223978 en wij helpen u.
* Timmerklusjes, achterstallig onderhoud? Ook daar hebben wij de oplossing voor.
* Badkamers, toiletten? Ziet u er tegen op deze te slopen en opnieuw op te bouwen? Hans weet hier raad mee, door zijn interesse in nieuwe materialen en het bezoeken van diverse beurzen zal hij u de nieuwigheden zeker laten zien.
* Wilt u nieuwe deuren voor in uw huis? Met de info die Hans u aan zal reiken weten wij bijna zeker dat er iets voor u tussen zit. Binnendeuren, buitendeuren, met glas, zonder glas, voor alle smaken is een deur.
* Vloeren leggen maar er zelf niet uitkomen? Een prijsopgaaf kunnen wij u geheel vrijblijvend toesturen.
* Tuinhuisjes, veranda's, (car)poorten? Ook dit is een van Hans zijn specialiteiten.
* TV kasten, schilderijlijsten, kastjes, (tuin)tafels alles is op maat te maken. 

Kortom er is te veel om op te noemen, Alles is bespreekbaar en indien gewenst kan een vrijblijvende offerte gemaakt worden. Het BTW tarief is vanaf 1 juni 2015 veranderd naar 21%.
Mocht u nader contact willen om het een en ander eens door te praten, neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken op:
Mobiel: 06-54223978
Tel: 072-5337272